Ο LOGICOM CYPRUS MARATHON ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΕΝΩΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

Ο ιστορικότερος Μαραθώνιος του νησιού μας, ο Logicom Cyprus Marathon, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 12 Μαρτίου, στην Πάφο, θα έχει στο πλευρό του ως επίσημο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό.

 

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου ιδρύθηκε το 1990 με απώτερο σκοπό να διασφαλίσει τα δικαιώματα των παιδιών με Αυτισμό και να εξασφαλίσει σε αυτά και την οικογένειά τους μια αξιοπρεπή ζωή μέσα στο κοινωνικό σύνολο.

Ο πρώτος Παιδικός Αγώνας

Για πρώτη χρονιά θα διεξαχθεί Παιδικός Αγώνας, στα πλαίσια του 25ου Logicom Cyprus Marathon. Ο Παιδικός Αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο, 11 Μαρτίου, στις 16:00, στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου.

Όλα τα έσοδα από τον Παιδικό Αγώνα θα πάνε στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου.

Το δικαίωμα συμμετοχής έχει ορισθεί στα 3 ευρώ και περιλαμβάνει τη συμμετοχή, το νούμερο, το μετάλλιο και χυμούς στον τερματισμό. Δικαίωμα εγγραφής έχουν παιδάκια κάτω των 8 ετών και η απόσταση έχει οριστεί στα 600 μέτρα.

Εγγραφές θα γίνονται την Παρασκευή, 10 Μαρτίου, από τις 09:00 μέχρι τις 18:00 και το Σάββατο 11 Μαρτίου από τις 09:00 μέχρι τις 15:00 στην αίθουσα «Εν Πλω», δίπλα από το Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου.

Μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς άμεσα τον Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου είτε καταθέτοντας εισφορά στον πιο κάτω λογαριασμό, είτε με αγορά προϊόντων από το παζαράκι που θα πραγματοποιηθεί το πρωινό της Κυριακής, 12 Μαρτίου, στον μεγάλο αγώνα του Logicom Cyprus Marathon, στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου.

IBAN: CY41 0020 0345 0000 0001 0107 0900

Bank of Cyprus – PAGKYPRIOS SYNDESMOS YIA ATOMA ME AFTISMO

 

Scroll to Top